Avondvierdaagse Zuidland
Wandelen brengt je verder

Vrijwilligers

Vrijwilligers zijn onmisbaar en zeker bij een groot evenement als de avondvierdaagse van Zuidland waaraan veel wandelaars deelnemen en veel publiek langs de routes is te vinden.
De vrijwilligers zorgen er voor dat alle wandelaars op een geordende en veilige manier kunnen lopen en genieten van de mooie omgeving van de Bernisse.
Tijdens de avondvierdaagse worden de vrijwilligers ingezet op verschillende plaatsen en krijgen zij verschillende taken toebedeeld, zoals opbouw en inrichten van het startbureau, helpen met inschrijvingen van alle deelnemers, wandelaars veilig laten oversteken in de functie van verkeersregelaars, optreden als controlepost, toezicht houden en controle van de wandelroutes en nog vele andere werkzaamheden.
De Stichting Avond4daagse Zuidland is erg trots dat zij de beschikking heeft over een groot aantal vrijwilligers die zich op een gezellige en enthousiaste wijze inzetten voor de avondvierdaagse. Toch zijn er vrijwilligers die door omstandigheden niet inzetbaar zijn of er ontstaat een nieuw aandachtsgebied waardoor wij extra mensen moeten inzetten. Daarom ook deze oproep voor nieuwe vrijwilligers.