Avondvierdaagse Zuidland
Wandelen brengt je verder


Beste wandelvrienden en vriendinnen

 

Zin in een wandelfeestje?
Geef je dan op voor de avond4daagse Zuidland van 18 t/m 21 juni 2024. Dit jaar wandelen we weer mooie en uitdagende routes door Zuidland en het mooie gebied rond de Bernisse. De 2,5 km voor de allerkleinsten, de 5 km en 10 km voor de gevorderden.

Online inschrijven

Online inschrijven kan vanaf 1 mei uur via de onderstaande link. De deelnameprijs is € 6,00 met medaille en € 4,- zonder medaille. Loop je 1 avondje mee dat kan ook maar dan betaal je € 2.

In heel Nederland lopen wel 425.000 kinderen en volwassenen de avond4daagse. Eigenlijk is het dus een landelijk wandelfeest voor kinderen en volwassenen. Een feest dat 4 dagen duurt en dat wordt afgesloten met een gezellige, muzikale intocht en een poolparty. Uiteraard word je voor je inspanning beloond met een super mooie medaille en daar mag je best trots op zijn.

De avond4daagse lopen is vooral erg gezellig. Lekker wandelen en kletsen met klasgenoten, vrienden of ouders. Onderweg word je getrakteerd door de Middenstandvereniging van Zuidland, de scholen De Vlasbloem, De Aanwas , De Vliegerdt, de Boeren en Tuinders van Voorne en Putten, MCD en door de gemeente Nissewaard.

De St. avond4daagse vindt het belangrijk dat de omgeving waarin we wandelen schoon blijft. Daarom werken we samen met NederlandSchoon en zullen we afvalzakjes uitdelen tijdens de avond4daagse zodat iedereen zijn afval kan verzamelen en weg kan gooien in de bakken die je tegenkomt . Zorg er dus voor dat er geen zwerfafval achterblijft zodat we allemaal nog lang kunnen genieten van onze mooie natuur

Schrijf je nu in voor de Avondvierdaagse Zuidland
De Avondvierdaagse Zuidland is van 18 juni tot en met 21 juni 2024

Inschrijven individueel
Individuele inschrijvingen zijn bedoeld voor:
  • Individuele deelnemers
  • Individuele deelnemers met begeleider (bijvoorbeeld een ouder)

Kosten 
Je kan je niet als groep inschrijven. Je schrijft je per individu in en aan het einde zie je het totaal van het aantal personen die zich heeft ingeschreven en dan betaal je:

  • € 6, - p.p. als individuele deelnemer met medaille
  • € 4,- als begeleider zonder medaille/ met medaille dan ook € 6,-
  • Per losse avond € 2,-

Startlocatie 
Zwembad 't Molengors, Molendijk 21a in Zuidland

Starttijden (dinsdag, woensdag & donderdag)
De 10 km start dagelijks tussen 18:30 uur en 19.00uur
De 5 km start dagelijks tussen 18:30 u en 19.00uur
De 2,5 km start dagelijks tussen 18:30 en 18.45 uur

Let op! Starttijden voor de laatste avond (vrijdag 21 juni).
De 10 km start om 18.15 uur
De 5 km start om 19.15 uur
De 2,5 km start om 19.30 uur